Raggadish Bloggen

Raggadish Bloggen

Väntans tider

2011/ FebruariPosted by Marie Tengroth 2011-02-25 13:30:14

Kan ibland kännas som en hel evighet, speciellt om det väntas kattungar :-)

Curry skall inom de närmaste dagarna ha sin sista kull därefter blir hon kastrat. Hon är en helt underbar mamma och betyder otroligt mycket för mig och hon kommer att få stanna kvar i mitt hem så länge hon lever av speciella skäl.

Smulan skall ha sin första kull ett par veckor senare, OCH det skall bli jättespännande... Hon är parad med Casper (brun colorpoint) och jag tror det kan bli fina ungar. Lägger upp några bilder på båda honorna.

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge - heter det, MEN jag kan inte hålla med riktigt, känns som en evighet.

Boss har blivit en stor kille, 8kg tung.

AprilPosted by Marie Tengroth 2010-04-13 17:45:10

Hej,

Jag har varit och hälsat på en av mina avkommor, Boss son efter Amorina och Dexter. Han har blivit en stadig kille på 8kg och med mkt bra ögonfärg med tanke på att han är en creme mitted kille. Han artar sig bra och jag är nöjd med honom. Jag får se till vilken hona han skall användas till. Tack till Christina som tar så väl hand om honom och han har ett gott käk :-)

Aprilskämt ?

AprilPosted by Marie Tengroth 2010-04-07 10:33:03

Undrar om Curry passade på att aprilskämta med mig ?

Jag var övertygad om att hon var dräktig, MEN helt plötsligt började hennes mage minska i omfång, tuttarna blev mindre och sedan plötsligt, LÖÖÖÖÖPTE hon med råge...

Aprilskämt eller inte men med bäbisar var hon inte och nu är hon omparad, väntar med spänning för att se om hon är dräktig igen. Det vet jag tidigast om några veckor. OM hon nu är det väntas hennes bäbisar komma v.22-23

Hon återbildade antagligen sina foster och kanske det var det bästa istället för att det hade fötts bäbisar som kanske hade varit sjuka och jag hade tvingats avliva dom. Nu ser jag istället fram mot hennes nästa kull istället.

Längtar

MarsPosted by Marie Tengroth 2010-03-26 12:03:02

Efter kattungar som snart skall komma, Curry ska ha sin kull v.13-14 men jag tror det lutar mer åt v.14. Alla kattungarna blir colorpointar & det blir bruna / blå. Jag har sökt ledigt och jag hoppas jag får det men det borde gå igenom, fast man kan aldrig veta.

Donna ska ha kattungar i v.18 så det gäller att söka ledigt då med. Donna får också colorpointar och det blir bruna/blå som föds - längtar gör jag smiley

Ny blogg i väntan på småttPosted by Marie Tengroth 2010-03-26 11:31:37

Jaha ja, då har också jag startat en blogg som naturligtvis handlar om mitt katteri och vad mina katters vardag i stort och smått, glädje som sorger, MEN mest glädje hoppas jag.